Over ons

Trivest Software Group ontwikkelt, implementeert en integreert softwareproducten voor bedrijven binnen de maakindustrie. Ons productportfolio bestaat uit ERP-, APM-, CAD/CAM-software, BI en mobiele applicaties – door integratie van deze producten ontstaat een IT-landschap dat bedrijven volledig ondersteunt.

Trivest Software Group bestaat uit toonaangevende softwareontwikkelaars die samen 2800 bedrijven en 35000 gebruikers in Europa en Amerika dagelijks ondersteunen. Met ruim 300 collega’s zijn wij erop gericht organisaties succesvoller te laten werken. Benieuwd naar wat Trivest Software Group jou kan bieden? Wij maken graag kennis met je! Bekijk onze vacatures.

 

Over Inventive

Inventive ontwikkelt, verkoopt en implementeert sinds 1987 geavanceerde ERP-software, een multi-platformoplossing voor het bedrijfsleven en (semi-)overheid. De programmatuur is uitermate innovatief en groeit mee met de ontwikkeling van de organisatie van de klant. Vanuit het opleidings- en trainingsinstituut ‘Inventive Academy’ worden klanten ondersteund om optimaal gebruik te maken van Inventive ERP-software. Zo werken ruim 6000 gebruikers dagelijks naar tevredenheid met de software.

www.inventive.nl


Over Bemet

Bemet International BV is al 27 jaar gespecialiseerd in de ontwikkeling en implementatie van complete softwareoplossingen voor de metaal-, hout- en kunststofindustrie. Bemet ontwikkelt Plan-de-Campagne ERP en APM voor kwaliteit en gereedschapbeheer. Bovendien is Bemet leverancier van het hoogwaardige CAD/CAM systeem TopSolid. Als turn-key leverancier is Bemet in staat het volledige proces van haar klanten te automatiseren, waarbij een belangrijke rol is weggelegd voor consultancy door deskundigen met ruime ervaring in de maakindustrie.

www.bemet.nl


Over Ridder

Al sinds 1982 ondersteunt Ridder Data Systems de maakindustrie met ERP-software. Ridder iQ is ontstaan vanuit de best mogelijke manier: vanuit de praktijk. Met Ridder iQ beheert en beheerst u alle bedrijfsprocessen. Klanten kiezen voor Ridder vanwege de krachtige branche-specifieke aanpak en onze no-nonsense benadering. Het is ons doel om onze positie, als toonaangevende ERP-leverancier binnen de maakindustrie, te continueren en te versterken.

www.ridder.nl


Over Proteus

Proteus Systems Europe BV en Proteus Arpa BV zijn al 26 jaar gespecialiseerd in de ontwikkeling en implementatie van projectmatige softwareoplossingen voor de interieurbouw, hout- en afbouw en  onder andere bekend van de geavanceerde plaatoptimalisatie-software. Bovendien is Proteus distributeur van de hoogwaardige CAD/CAM systemen IMOS en Alphacam. Als turn-key leverancier is Proteus in staat het volledige proces van haar klanten te automatiseren.

www.proteus.nl


Over Trimergo

Trimergo BV maakt en implementeert ruim 15 jaar ERP software voor projectmatig werkende bedrijven. Haar project ERP software gaat, anders dan conventionele ERP-software, uit van de projectmatige afstemming tussen verkoop, engineering, inkoop, productie, montage en service. Met haar software bedient Trimergo (multi-)nationale klanten in de on/offshore, maritiem, speciaal machinebouw, apparatenbouw en de bouwtoelevering.

www.trimergo.nl