Management

CEO – Gino Keijzer

Gino Keijzer (1966) heeft econometrie aan de universiteit in Tilburg gestudeerd. Hij heeft internationale ervaring opgedaan door het bekleden van diverse functies in Singapore, Chili en Frankrijk. Van 2000 tot 2007 was hij werkzaam als director voor Marsh Mclennan companies in Nederland, marktleider voor verzekeringsmakelaardij en risicomanagement, waar hij verantwoordelijk was voor verschillende beleidsterreinen. In 2007 is Gino als managing director toegetreden tot UNIT4, een wereldwijde leverancier van ERP- en bedrijfssoftware, en eindverantwoordelijk voor de Franse activiteiten. Vanaf 2015 vervult hij de functie van CEO voor Ridder Data Systems, marktleider van ERP software voor de maakindustrie in de Benelux. Vanaf 2018 is Gino CEO van de Trivest Software Group.

CTO – Theo van den Berg

Theo van den Berg (1963) heeft een master in Computer Science. Sinds 1992 oprichter en Managing Director van Proteus Systems Europe BV, gespecialiseerd in de ontwikkeling en implementatie van softwareoplossingen voor onder meer de interieurbouw, meubelmakerij, winkel- en projectinrichting, houthandel en -bewerking. In 25 jaar is Proteus uitgegroeid tot marktleider in deze sectoren. In 2016 is Theo toegetreden tot de Trivest Software Group en als CTO verantwoordelijk voor alle R&D activiteiten.

Finance Director – Dennis Geerts

Dennis Geerts (1974) heeft een master in Business Administration. In de accountancy is zijn financiële basis gelegd waarna via diverse financiële functies in het bedrijfsleven deze basis verder is uitgebouwd. Dennis is werkzaam geweest voor verschillende typen bedrijven zoals een handelshuis in agrarische machines, productiebedrijf met rapid prototyping en een telecom businesspartner. Sinds het najaar van 2017 is hij verbonden aan de Trivest Software Group.