Management

CEO – Gino Keijzer

Gino Keijzer (1966) heeft econometrie aan de universiteit in Tilburg gestudeerd. Hij heeft internationale ervaring opgedaan door het bekleden van diverse functies in Singapore, Chili en Frankrijk. Van 2000 tot 2007 was hij werkzaam als director voor Marsh Mclennan companies in Nederland, marktleider voor verzekeringsmakelaardij en risicomanagement, waar hij verantwoordelijk was voor verschillende beleidsterreinen. In 2007 is Gino als managing director toegetreden tot UNIT4, een wereldwijde leverancier van ERP- en bedrijfssoftware, en eindverantwoordelijk voor de Franse activiteiten. Vanaf 2015 vervult hij de functie van CEO voor Ridder Data Systems, marktleider van ERP software voor de maakindustrie in de Benelux. Vanaf 2018 is Gino CEO van de Trivest Software Group.

CTO – Theo van den Berg

Theo van den Berg (1963) heeft een master in Computer Science. Sinds 1992 oprichter en Managing Director van Proteus Systems Europe BV, gespecialiseerd in de ontwikkeling en implementatie van softwareoplossingen voor onder meer de interieurbouw, meubelmakerij, winkel- en projectinrichting, houthandel en -bewerking. In 25 jaar is Proteus uitgegroeid tot marktleider in deze sectoren. In 2016 is Theo toegetreden tot de Trivest Software Group en als CTO verantwoordelijk voor alle R&D activiteiten.

CFO – Robert van Dijk

Robert van Dijk (1976) is afgestudeerd als bedrijfseconoom en registeraccountant aan de Vrije Universiteit in Amsterdam. Hij is werkzaam geweest bij KPMG Audit en Transaction Services van 2000 tot 2010. In de periode daaropvolgend werkte hij bij verschillende bedrijven in de maakindustrie en (ICT) dienstverlening, waaronder Fokker Services en in zijn voorlaatste rol als Finance Director bij Raet. Robert voegt relevante werkervaring toe op het gebied van fusies en overnames, het opzetten van business intelligence systemen en alignment van strategie en business control processen. Sinds november 2018 vervult Robert binnen de Trivest Software Group de rol van CFO.