Business Consultant ERP Ridder iQ

Ben jij de ervaren Consultant met wie wij ons team kunnen uitbreiden?

In deze uitdagende en extern georiënteerde functie (Regio Midden- en Zuid-Nederland) ben je verantwoordelijk voor de implementatietrajecten van de innovatieve ERP-oplossing Ridder iQ. Je adviseert zowel bestaande als nieuwe klanten in de maakindustrie over de toepassingsmogelijkheden, klantspecifieke inrichting en implementatie.

Binnen het groeiende team van Business Consultants krijg je complexe implementaties toegewezen in het MKB. Intern heb je naar aanleiding van business cases een belangrijke rol in het constant verder ontwikkelen van Ridder iQ. Extern weet je door je ERP-specialisme Ridder Data Systems nog beter op de kaart te zetten. Je hebt tegelijkertijd zo’n 6 – 8 implementaties in diverse stadia lopen.

Het ideaalprofiel

 • Minimaal afgeronde HBO opleiding, richting Technische Bedrijfskunde of Bedrijfskundige Informatica
 • Ervaring met ERP-implementaties in industriële omgevingen en/of bij MKB bedrijven, vanzelfsprekend is Ridder iQ-kennis een duidelijke pre
 • Ervaring in de maakindustrie is een sterke pre
 • Kennis van en ervaring met projectmanagement, bij voorkeur Prince2-methodiek
 • Je bent een breed en volwaardig gesprekspartner die klanten adviseert vanuit concept- en ketendenken

Onze organisatie
Trivest Software Group bestaat uit bedrijven die softwareproducten ontwikkelen, implementeren en integreren voor bedrijven binnen de maakindustrie. Ons productportfolio bestaat uit ERP-, APM-, CAD/CAM-software, BI en mobiele applicaties – door integratie van deze producten ontstaat een IT-landschap dat bedrijven volledig ondersteunt.

Als Business Consultant, voor de ERP-oplossing Ridder iQ, werk je samen met collega’s in onze vestigingen in Harderwijk en Apeldoorn. De klanten die gebruikmaken van Ridder iQ zijn gespecialiseerd in machinebouw, las- en constructiewerk, plaatwerk en/of services en onderhoud.

Wat wij bieden

 • De kans om je te ontwikkelen tot een expert door middel van coaching en trainingen
 • Een goed basissalaris dat wordt aangevuld met een aantrekkelijke variabele beloningsregeling
 • Leaseauto, laptop en mobiele telefoon behoren tot de standaarduitrusting
 • Het uitwisselen van kennis en ervaring staat centraal, evenals ruimte voor persoonlijke groei en ontwikkeling
 • Veel vrijheid en verantwoordelijkheid in je werk
 • Een no-nonsense bedrijfscultuur met een collegiale en prettige werksfeer

Word jij enthousiast van deze functie?

Stuur dan je curriculum vitae met motivatie naar werken@ridder.nl.

Voor meer inhoudelijke informatie over de functie kun je contact opnemen met Douwe van Dijk, Manager Professional Services, op telefoonnummer +31 (0) 6 537 66 304. Voor meer informatie over de procedure kun je bellen met Sandra Paasman, HR Manager, op telefoonnummer +31 (0) 6 – 154 93 164.