Consultancy Trainee ERP Ridder iQ

Ben jij diegene die onze klanten de juiste hulp kan bieden én heb je de ambitie om in korte tijd stappen te maken in je carrière? Solliciteer dan naar ons interne opleidingsprogramma.

Als Consultancy Trainee begin je je loopbaan bij onze Technical Support afdeling. Deze afdeling is hét kenniscentrum van ons eigen ontwikkelde ERP systeem, Ridder iQ. Als Support Engineer leer je onze klanten, de branche en de software goed kennen om met een goede basis het traject richting Consultancy in te gaan.

Binnen de Technical Support afdeling van Ridder iQ ben je het eerste aanspreekpunt voor klanten met vragen over Ridder iQ. Je probeert klanten zo goed mogelijk van advies te voorzien over het gebruik van onze software in hun bedrijfsprocessen. Deze vragen worden zoveel mogelijk direct beantwoord. Complexe vraagstukken analyseer je zo goed mogelijk in samenhang met jouw collega’s. Samenwerken en team-effort staan daarbij centraal. Jij bent samen met het team een belangrijke schakel in de tevredenheid van onze klanten.

In het eerste jaar ligt jouw focus op het vergaren van een brede kennisbasis en het verlenen van support naar onze klanten. In het tweede jaar word je ingezet als Support Consultant bij onze klanten. Tevens zal je in het tweede jaar een rol spelen bij één of meerdere implementatie(s) van de Ridder iQ software als Business- of Technisch Consultant. Het uiteindelijke doel is natuurlijk om consultant te worden binnen de Trivest Software Group. Zijn wij en jij overtuigd dat jij onze klanten goed kan ondersteunen bij een implementatie, dan gaan we die transitie in gang zetten!

Het ideaalprofiel

 • Afgeronde HBO opleiding, bij voorkeur Technische Bedrijfskunde of Informatica
 • Starter op de arbeidsmarkt (0-2 jaar werkervaring)
 • Affiniteit met IT
 • Communicatief zeer goed ontwikkelde vaardigheden
 • Sterke drive om jezelf te ontwikkelen
 • Uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift
 • Je bent iemand die het verschil weet te maken

Onze organisatie

Trivest Software Group bestaat uit bedrijven die softwareproducten ontwikkelen, implementeren en integreren voor bedrijven binnen de maakindustrie. Ons productportfolio bestaat uit ERP-, APM-, CAD/CAM-software, BI en mobiele applicaties – door integratie van deze producten ontstaat een IT-landschap dat bedrijven volledig ondersteunt.

Als Consultancy Trainee voor de ERP oplossing Ridder iQ, werk je samen met collega’s vanuit onze vestiging in Harderwijk. De klanten die gebruikmaken van Ridder iQ zijn gespecialiseerd in machinebouw, las- en constructiewerk, plaatwerk en/of services en onderhoud.

Wat wij bieden

 • De kans om je te ontwikkelen tot een expert door middel van coaching en training
 • Aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden
 • Gedreven collega’s met veel kennis en passie voor hun vak
 • Het uitwisselen van kennis en ervaring staat centraal, evenals ruimte voor persoonlijke groei en ontwikkeling
 • Een no-nonsense bedrijfscultuur met een collegiale en prettige werksfeer

Word jij enthousiast van deze functie?

SOLLICITEER DIRECT

Voor meer inhoudelijke informatie over de functie kun je contact opnemen met Micha van der Vlugt op telefoonnummer +31 (0) 341 – 412 984. Voor meer informatie over de procedure kun je bellen met Sandra Paasman, HR Manager, op telefoonnummer +31 (0) 6 – 154 93 164.