Consultancy Trainee Proteus

Ben jij diegene die onze klanten de juiste hulp biedt én heb je de ambitie om in korte tijd stappen te zetten in je carrière? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Als Consultancy Trainee bij Proteus Systems begin je je loopbaan op onze supportafdeling. Deze afdeling is hét kenniscentrum van ons eigen ontwikkelde ERP systeem Proteus, maar ook van de softwarepakketten Alphacam en imos iX. Als supportmedewerker leer je onze klanten, de branche en de software goed kennen om zodoende met een goede basis het traject richting Consultancy in te gaan.

Binnen de supportafdeling van Proteus ben je het aanspreekpunt voor klanten. Je beantwoordt de vragen van onze klanten deskundig en vriendelijk. Complexe vraagstukken analyseer je zo goed mogelijk in samenspraak met jouw collega’s. Samenwerking en team-effort staan daarbij centraal. Jij bent samen met het supportteam een essentiële schakel in de tevredenheid van onze klanten.

In het eerste jaar ligt jouw focus op het vergaren van een brede kennisbasis en het verlenen van support aan onze klanten. In het tweede jaar word je ingezet als Support Consultant bij onze klanten. Tevens zal je in het tweede jaar een rol spelen bij één of meerdere implementaties van de Proteus-software als consultant. Het uiteindelijke doel is natuurlijk om consultant te worden binnen Proteus. Zijn wij en jij overtuigd dat jij onze klanten goed kan ondersteunen bij een implementatie, dan gaan we die transitie in gang zetten!

Ideaalprofiel:

 • HBO werk- en denkniveau
 • Affiniteit met IT
 • Zeer goed ontwikkelde communicatieve vaardigheden
 • Servicegerichte, proactieve en stressbestendige teamspeler
 • Een doorzetter met een flinke dosis analytisch vermogen
 • Uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift
 • Kennis van SQL is een pré

Wij bieden:

 • De kans om je te ontwikkelen tot een Business ERP consultant
 • Aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden
 • Gedreven collega’s met veel kennis en passie voor hun vak
 • Een veelzijdige en uitdagende functie binnen een no-nonsense bedrijfscultuur met een collegiale en prettige werksfeer

Word jij enthousiast van deze functie? Stuur dan je curriculum vitae met motivatie naar werken@trivestsoftwaregroup.nl.

Voor meer inhoudelijke informatie over de functie kun je contact opnemen met Rick Derks op telefoonnummer +31 (0) 6 – 52 05 75 41. Voor meer informatie over de procedure kun je bellen met Amy Brouwer (Human Resources) op telefoonnummer +31 (0) 418 – 65 52 00.

Als Consultancy Trainee bij Proteus Systems werk je samen met collega’s vanuit onze vestiging in Waardenburg. Onze klanten die gebruikmaken van Proteus software zijn gespecialiseerd in interieurbouw, meubelbouw, houthandel, houtbewerking en afbouw.

Trivest Software Group bestaat uit bedrijven die softwareproducten ontwikkelen, implementeren en integreren voor bedrijven binnen de maakindustrie. Ons productportfolio bestaat uit ERP-, APM-, CAD/CAM-software, BI en mobiele applicaties – door integratie van deze producten ontstaat een IT-landschap dat bedrijven volledig ondersteunt.