Sales Representative Proteus

Heb jij het talent en de drive om potentiele klanten te vinden, aan je te binden en de verkooptrajecten succesvol af te sluiten? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Als Sales Representative Proteus ben je verantwoordelijk voor het opbouwen van relaties met nieuwe en bestaande klanten binnen het MKB-segment. Gedreven en vol enthousiasme benader jij klanten en weet je hun behoefte te peilen. Je inhoudelijke kennis en gedegen analyse van bedrijfsprocessen en klantwensen resulteren in klant specifieke oplossingen. Daarnaast heb je een visie op de markt en weet je dit te vertalen in concrete acties. Door jouw inzicht haalt de klant het maximale uit onze Proteus ERP-oplossing.

Het is een zelfstandige functie, maar je doet het niet alleen. Je staat in nauw contact met andere collega’s binnen onze organisatie, zoals specialistische consultants, project managers en developers. Bij commerciële activiteiten word je ondersteund door de interne salesorganisatie.

Ideaalprofiel:

  • Minimaal een afgeronde HBO-opleiding, bij voorkeur een bedrijfskundige afstudeerrichting
  • Ervaring in de verkoop van ERP-oplossingen voor MKB-bedrijven in de maakindustrie
  • Een professionele en betrouwbare gesprekpartner voor onze klanten
  • Adviserend en monitorend vermogen, jij weet wat de klant nodig heeft
  • Een uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal, zowel in woord als geschrift

Trivest biedt:

  • Gedreven collega’s met veel kennis en passie voor het vak
  • Het uitwisselen van kennis en ervaring staat centraal, evenals ruimte voor persoonlijke groei en ontwikkeling
  • Een no-nonsense bedrijfscultuur met een collegiale en prettige werksfeer
  • Goede arbeidsvoorwaarden met een aantrekkelijke bonusregeling
  • Leaseauto, laptop en telefoon behoren tot de standaarduitrusting

Word jij enthousiast van deze functie?

Stuur dan je curriculum vitae met motivatie naar werken@trivestsoftwaregroup.nl.

Voor meer inhoudelijke informatie over de functie kun je contact opnemen met Theo van den Berg, Managing Director Proteus Systems Europe BV, op telefoonnummer +31 (0) 6 – 27 03 04 22. Voor meer informatie over de procedure kun je bellen met Amy Brouwer (Human Resources) op telefoonnummer +31 (0) 418 – 65 52 00.

Als Sales Representative, voor de Proteus ERP-oplossing, werk je samen met collega’s vanuit onze vestiging in Waardenburg. Onze klanten die gebruikmaken van Proteus software zijn gespecialiseerd in interieurbouw, meubelbouw, houthandel, houtbewerking en afbouw.

Trivest Software Group bestaat uit bedrijven die softwareproducten ontwikkelen, implementeren en integreren voor bedrijven binnen de maakindustrie. Ons productportfolio bestaat uit ERP-, APM-, CAD/CAM-software, BI en mobiele applicaties – door integratie van deze producten ontstaat een IT-landschap dat bedrijven volledig ondersteunt.